maandag 16 september 2013

Dan toch eindelijk weg?!

Het begint er bijna op te lijken dat we niet meer wegkomen...
Hoewel we al een supergezellig eindfeest hebben gehad en overladen zijn met cadeautjes, laat het slechte weer zich goed voelen, blaft er een griepje en komt ook echt het Latijnse einde in zicht. Op karakter en niet al te nette kreten hobbelen we wat door.
Bij gebrek aan tijd verschuiven we steeds meer klusjes naar de lijst waar 'later' boven staat. En dat wat echt noodzakelijk leek te zijn lijkt toch wel overkomelijk als het voor ff-tjes is. Natuurlijk zorgen we wel dat alles voor het zeilen en de veiligheid goed geregeld is. Er is een verschil tussen opschieten en overhaast vertrekken. Maar waar die lijn precies ligt blijft moeilijk te bepalen.
In ieder geval zijn we van plan eerst maar eens lekker te gaan slapen als we aan de kust liggen te wachten op het mooie weer. Want dat kleine weekje nazomer lijkt er misschien toch nog aan te komen :).
Volgeladen met water, spullen, gereedschap en eten ligt de Deinemeid wel 5-10 cm dieper. Maar met de ankerketting was beter verdeelt wel mooi gelijklastig.
Morgen de laatste inkopen, de boel vast goed vastknopen en op weg, eindelijk!
Dikke zoenen voor iedereen die ik lief vind en we laten snel van ons horen zodra  daar weer wat tijd voor is!

2 opmerkingen:

  1. Dag lieve Sanne en Marijn,

    Heel veel plezier op jullie avontuurlijke reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Sanne en Marijn,

    Fijn dat jullie al een aardig stukje op weg zijn. En nu maar verder zeilen naar de horizon waar het lekker warm is. Groeten, Oma Oos.

    BeantwoordenVerwijderen